Bemutatkozás

A Barna Orsolya Ügyvédi Iroda a jövőt képviseli, kitűnve ezzel a hagyományos ügyvédi irodák közül, hidat alkotva az ügyvédi tradíciók és a XXI. század jogi kihívásai között. Választott szimbólumunk a sárkány emberemlékezet óta fontos szellemi lény mind a keleti, mind a nyugati kultúrkörben, kitartást, hűséget, jó szerencsét, a képzelet erejét, és a megszokott dolgok fölé emelkedés képességét jelképezi. Ennek megfelelően tudásunkat és elkötelezettségünket ügyfeleink szolgálatába állítva képesek vagyunk hosszútávra szóló, előnyös megoldásokat kínálni akár a legösszetettebb jogi helyzetekben is.

Széles körű közbeszerzési szolgáltatásokat kínálunk a megrendelői igényeknek megfelelően, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon, legyen szó akár közbeszerzési eljárás teljes körű lebonyolításáról, akár a sikeres ajánlattétel menedzseléséről, akár csak egy-egy közbeszerzési probléma megoldásáról, vagy jogorvoslat, érvénytelenség elkerüléséről, rugalmasan alkalmazkodunk az elvárásokhoz. Az iroda vezetője dr. Barna Orsolya ügyvéd, európai uniós és környezetvédelmi szakjogász, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, a Magyar Közbeszerzési Intézet (MKI) egyik alapítója.

A kifejezett közbeszerzési eljárásokon túl, szakterületünk a fenntartható, zöld közbeszerzés (GPP/SPP), ezzel kapcsolatosan a zöld megoldások minél szélesebb piaci részesedésének elősegítésével is foglalkozunk, illetve kiemelt területeink az in-house beszerzések, valamint az innovációs célú beszerzések. Irodánk rugalmas kapcsolatrendszer keretében más ügyvédi irodákkal, szakmai szervezetekkel is együttműködik, így egy adott jogi probléma, megoldandó kérdés minden jogi vonatkozását képesek vagyunk hatékonyan lefedni.