ESG tanácsadás, fenntarthatósági tanácsadás

Irodánk az EFPA által akkreditált nemzetközi ESG szakértőket foglalkoztat.

A társadalmi szerepvállalás, a fenntarthatósági követelmények betartása jelentős hatással van egy cég megítélésére, ami fokozhatja az eladásokat, növelheti a cégértéket, napjainkban egyre inkább felismerik ezt a cégvezetők. Egy felmérés értelmében mára már a fogyasztók több mint 50 %-a nézi meg, hogy olyan cégtől vásárol-e, aki figyelemmel van a fenntarthatóság követelményrendszerére. A fenntarthatósági követelményeknek, és újabban az ESG (Environmental, Social, Gouvernance) elvárásoknak való megfelelés befektetés a jövőbe.

Irodánk több mint 20 éves fenntarthatósági szakmai tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi, vállalati és civil környezetben, alapítónk egyben az EFPA által minősített nemzetközi ESG tanácsadó (EFPA ESG advisor). Széles körű hazai és nemzetközi ágazati szakértői kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így ügyfeleink minden ilyen irányú igényét képesek vagyunk hatékonyan és magas színvonalon kielégíteni, nemcsak a hazai, de a nemzetközi standardeknek megfelelően is.

Irodánk vállalja fenntarthatósági tanácsadás nyújtását, fenntarthatósági compliance-rendszerek felépítését, fenntarthatósági stratégiák kiépítését, fenntarthatósági jelentések készítését, ESG megfelelés kialakítását, innovatív projektek jogi és szakmai menedzselését, szakértői részvételt hazai és nemzetközi fenntarthatósági projektekben.

A fenntarthatóság nem pusztán a környezetvédelemről szól, konkrét üzleti-gazdasági érdekekhez is köthető. A felelősen gondolkodó, hosszútávon megbízható vállalatok, nagyvállalatok meghatározó véleményvezérekké is válnak. Nem csak a közvetlenül a vállalatukat érintő, de a globálisan meghatározó kérdésekkel kapcsolatban is fontossá válik a fellépésük, a felelősség így még nagyobb.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és mi segítünk a körforgásos gazdaság követelményeihez illeszkedő zökkenőmentes átállásban.